ZOETE TAARTJES

Buiten High Tea’s kun je bij mij op bestelling ook terecht voor diverse kleine slofjes en tartelettes. En wat denk je van een buffet van kleine taartjes op jouw feestje of bruiloft? Kleine taartjes zijn te bestellen vanaf 10 stuks en kunnen opgehaald worden in Voorburg of bezorgd worden tegen een meerprijs. Zie hieronder vast een kleine greep uit mijn assortiment, meer foto's en taartjes volgen...Sloffenbodem met meegebakken spijsroom, gevuld met heerlijke verse room, vers fruit en afgewerkt met poedersneeuw.

Slofje met vers fruit

Apentro(t)sEen bijzondere taart die eruit ziet als een echte tros van 5 bananen; leg hem op een mooie schaal en je ziet het verschil niet! Deze taart bestaat uit biscuit met banaan, met een vulling van Zwitserse room met stukjes verse banaan, gezouten karamel met pecannoot, vanille botercrème en aan buitenzijde afgewerkt met een bananenschil gemaakt van marsepein.


€ 65,00
Taartjes zoet - verschillende smaken

Kleine taartjes zijn te bestellen vanaf 10 stuks

1. Slofje met meegebakken spijsroom, gevuld met heerlijke verse room, vers fruit en afgewerkt met poedersneeuw.


2.Tartelette gevuld met witte chocolade ganache en daarop een bolletje overheerlijke romige vanille pana cotta.


3. Tartelette gevuld met smeuïge karamel en gebrande nootjes


4. Slofje met meegebakken spijsroom, gevuld met abrikozen mascarpone room, abrikozen compote, afgewerkt met geroosterde, geschaafde amandelen.


5. Tartelette tiramisu: zanddeeg bodempje gevuld met pure chocolade ganache en mascarpone room met koffie extract, afgewerkt met cacao.


6. Advocaat slof: sloffenbodem met meegebakken spijsroom, gevuld met een advocaat mascarponeroom en afgewerkt met advocaat en pure chocolade.


Mocht je een verzoek hebben qua smaken, stuur mij gerust een bericht naar info@jeanetbanket.nl om de mogelijkheden te bespreken.


€ 2,95 per stuk